CLINT | Littler verwelkomt counsel Inge Slangen

orange-corner-2-001

Vragen?

Leg de casus voor aan een van onze gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten.

Samenvatting

Met veel plezier kondigen wij aan dat CLINT I Littler per 1 mei Inge Slangen heeft aangetrokken als Counsel. Inge is een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat en adviseert en procedeert over nagenoeg alle aspecten van het arbeidsrecht. Inge’s praktijk is met name gericht op ondernemingen en instellingen op het gebied van individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, bijzondere bedingen bij de arbeidsovereenkomst en arbeidsongeschiktheid. Inge is daarnaast mediator. Met de komst van Inge groeit het team van CLINT | Littler naar tien personen.
Geschreven door:

CLINT | Littler

+31 20 8200 330

info@clintlittler.com

Achtergrond

Inge is arbeidsrechtadvocaat sinds 2000. Ook is zij mediator op het gebied van het arbeidsrecht. Zij was de afgelopen 9 jaar als partner verbonden aan Halsten advocaten. Daarvoor was zij werkzaam voor twee top 50 advocatenkantoren (Boels Zanders Advocaten en Van Diepen Van der Kroef Advocaten). Inge is onder andere actief binnen de segmenten consumentengoederen & retail en de zorgsector. Inge heeft zowel de post academische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie als de mediationopleiding bij Dialogue afgerond. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en de Gooische Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten (GVAA).

Juridisch advies nodig?

Kom in contact met een van onze arbeidsrecht advocaten of mediators. 

orange-corner-2-004

Over de auteur

CLINT | Littler

+31 20 8200 330

info@clintlittler.com

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Bekijk alle artikelen op onze blog.

Plan een adviesgesprek.

orange-corner-2-002
orange-round-corner-2-002

Een second opinion nodig? Of sparren over een casus? Kom in contact met een van onze arbeidsrecht advocaten of mediators.