European Employer Londen 14 november 2019

Aanstaande donderdag, 14 november 2019, vindt de eerste editie plaats van Littler’s European Employer in Londen. Tijdens deze conferentie zullen diverse sprekers van toonaangevende internationale bedrijven hun visie geven op het thema ‘De verandering van de werkplek in Europa en daarbuiten’. De belangrijkste strategische thema’s en de nieuwste ontwikkelingen die van invloed zijn op bedrijven actief op de internationale markt, met een bijzondere focus op Europa, zullen de revue passeren.

De doelgroep bestaat uit senior HR professionals alsmede juridische professionals met arbeidsrechtelijke vraagstukken in hun portefeuille.

Onder leiding van CLINT’s partner Dennis Veldhuizen zal de paneldiscussie ‘Broading your horizons‘ plaatsvinden, waarbij Nancy Cremins van GlobalizationPartners, Adriano Mureddu van Comdata Group en Dennie Stevens van Under Armour, hun ervaringen zullen delen met de diverse uitdagingen bij expansie en internationaal zakendoen.

De European Employer bouwt voort op de jarenlange traditie van Littler’s toonaangevende jaarlijkse Event in Phoenix, VS, The Executive Employer.

The European Employer