LABOR DAY – Back to Work!

 

LABOR DAY - Back to work!

Op maandag 2 september a.s. organiseren we de tweede editie van ons ‘Labor Day – Back to Work’ event. Ook dit jaar verwelkomen we u graag op Strandzuid Amsterdam voor diverse arbeidsrechtelijke updates en andere inzichten met lekkere summer drinks en pittige bites.

Programma:

16.00u Ontvangst
16.15u Hot topics
Wij nemen u in sneltreinvaart mee in de wondere wereld van de zelfstandige via de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) naar privacy op de werkvloer.
16.45u Beyond Legal – TOP Employer CEO David Plink opent een wereld vol vraagstukken waarmee de moderne werkgever zich dagelijks geconfronteerd ziet, zoals: welke morele verantwoordelijkheid draag ik voor medewerkers die ik niet op de payroll heb staan en hoe creëer ik een cultuur waarin afscheid nemen van medewerkers leidt tot ‘tot ziens’ in plaats van ‘vaarwel’?
17.15u Solve this…
Meer dan ooit tevoren vereisen de snelle ontwikkelingen in onze arbeidsmarkt van mensen dat zij effectieve teamspelers zijn, die in staat zijn om snel problemen op te lossen binnen korte deadlines. U wordt meegenomen in een uitdagende, interactieve en humoristische sessie waarin deze zaken op een speciale wijze aandacht krijgen!
18.00u Summer Drinks & Bites


Wilt u hier ook bij zijn als relatie van CLINT | Littler en heeft u zich nog niet aangemeld?

Meldt u dan aan vóór 29 augustus a.s. via js@clintlegal.com