LABOR DAY – Back to Work!

orange-corner-2-001

Back to work Event

Op maandag 2 september a.s. organiseren we de tweede editie van ons ‘Labor Day – Back to Work’ event. Ook dit jaar verwelkomen we u graag op Strandzuid Amsterdam voor diverse arbeidsrechtelijke updates en andere inzichten met lekkere summer drinks en pittige bites.

Programma:

16.00uOntvangst
16.15uHot topics
Wij nemen u in sneltreinvaart mee in de wondere wereld van de zelfstandige via de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) naar privacy op de werkvloer.
16.45uBeyond Legal – TOP Employer CEO David Plink opent een wereld vol vraagstukken waarmee de moderne werkgever zich dagelijks geconfronteerd ziet, zoals: welke morele verantwoordelijkheid draag ik voor medewerkers die ik niet op de payroll heb staan en hoe creëer ik een cultuur waarin afscheid nemen van medewerkers leidt tot ‘tot ziens’ in plaats van ‘vaarwel’?
17.15uSolve this…
Meer dan ooit tevoren vereisen de snelle ontwikkelingen in onze arbeidsmarkt van mensen dat zij effectieve teamspelers zijn, die in staat zijn om snel problemen op te lossen binnen korte deadlines. U wordt meegenomen in een uitdagende, interactieve en humoristische sessie waarin deze zaken op een speciale wijze aandacht krijgen!
18.00uSummer Drinks & Bites


Wilt u hier ook bij zijn als relatie van CLINT | Littler en heeft u zich nog niet aangemeld?

Meldt u dan aan vóór 29 augustus a.s. via js@clintlegal.com

Juridisch advies nodig?

Kom in contact met een van onze arbeidsrecht advocaten of mediators. 

orange-corner-2-004

Over de auteur

CLINT | Littler

+31 20 8200 330

info@clintlittler.com

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Bekijk alle artikelen op onze blog.

Plan een adviesgesprek.

orange-corner-2-002
orange-round-corner-2-002

Een second opinion nodig? Of sparren over een casus? Kom in contact met een van onze arbeidsrecht advocaten of mediators.