Persbericht – CLINT treedt toe tot global platform Littler

Vanaf 1 mei 2018 maakt het Amsterdamse advocatenkantoor CLINT deel uit van het global platform van Littler. Met meer dan 1.500 advocaten en 80 kantoren is Littler het grootste arbeidsrecht nichekantoor ter wereld. Littler is daarnaast toonaangevend op het gebied van het ontwikkelen en integreren van technologische toepassingen in de juridische dienstverlening.

We vinden het een eer dat ons jonge kantoor hiervoor is benaderd en zien het als een erkenning van onze ambitie en de positie die CLINT in het Nederlandse arbeidsrecht inneemt. Met deze unieke samenwerking biedt CLINT haar klanten directe toegang tot deze infrastructuur, naast hoogstaande internationale arbeidsrechtkennis en uitstekende dienstverlening.

Tegelijk blijven we wie we zijn. Een betrouwbaar en informeel kantoor met praktische oplossingen, slagvaardig in de operatie en altijd toegankelijk als strategische partner voor arbeidsrechtzaken in relatie tot transacties, samenwerkingsverbanden, ontslag en reorganisatie.

 

Contact voor CLINT / aanvragen voor interviews:

Hans Lemm
Lemm en Ten Haaf/B2B
+31 653894683
hans@lemm-tenhaaf.nl

 

Over CLINT

CLINT is een boutique advocatenkantoor gespecialiseerd in corporate arbeidsrecht en gevestigd in Amsterdam. Opgericht in 2016 adviseert CLINT ondernemingen, partners en DGA’s over arbeidsrecht, transactiebegeleiding en samenwerkingsverbanden. Ook treedt zij op als mediator bij geschillen op het gebied van arbeidsrelaties. CLINT is onder andere opgenomen in The Legal 500 EMEA.

 

Over Littler

Littler is ’s werelds grootste advocatenkantoor op het gebied van arbeidsrecht, met meer dan 1.500 advocaten en 80 kantoren wereldwijd. Littler opereert als single-source solution provider voor werkgevers over de hele wereld en wordt internationaal erkend als leidende, innovatieve speler in de arbeidsrecht-advocatuur. Littler Global is de handelsnaam voor de internationale praktijk waar verschillende zelfstandig opererende kantoren deel van uitmaken. Zie ook de website van Littler.