De synergie van kennis en ervaring

Onze partners bieden rijke ervaring bij juridische topkantoren en in managementposities.

CLINT bestaat uit ervaren juridische specialisten die het speelveld van uw onderneming kennen.

Praktisch, betrouwbaar en betrokken: dat is het team van CLINT. Altijd op zoek naar de meest passende oplossingen voor complexe juridische uitdagingen. Ontmoet onze topadviseurs:

Dennis Veldhuizen

Dennis is founding partner van CLINT. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en werd in 1999 beëdigd als advocaat. Voordat Dennis zich in 2016 aansloot bij CLINT, was hij als partner verbonden aan het advocatenkantoor HDK en daarvoor Amsterdamse kantoor van Greenberg Traurig LLP. Daar gaf hij leiding aan de arbeidsrechtsectie.

+31 (0)6 261 12 757   /   dv@clintlegal.com

Wouter Engelsman

Wouter is founding partner van CLINT. Hij studeerde staats- en bestuursrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 1 januari 2005 werkzaam als advocaat. Hiervoor was Wouter partner bij HDK en was hij werkzaam bij HVG (EY), waar hij leiding gaf aan de Amsterdamse arbeidsrechtsectie. Wouter heeft meerdere bijdragen in arbeidsrechtelijke handboeken verzorgd, publiceert met regelmaat in vaktijdschriften en is een frequent spreker op congressen en seminars.

+31 (0)6 810 51 925   /   we@clintlegal.com

Eric van Dam

Eric is founding partner van CLINT. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht. Eric werd in 2003 beëdigd als advocaat en was werkzaam bij Greenberg Traurig LLP. Voordat hij CLINT opzette bekleedde hij diverse directiefuncties in de kledingindustrie. Als directielid en advocaat in dienstverband had hij een voortrekkersrol in de sterke internationale groei van modeketen Suitsupply. Eric is registermediator, aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

+31 (0)6 101 72 222   /   evd@clintlegal.com

Hilde de Kubber

Hilde is advocaat bij CLINT. Zij studeerde rechten met een minor bedrijfswetenschappen aan de Universiteit van Leiden en is afgestudeerd in privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Hilde is advocaat sinds oktober 2010. Voor haar indiensttreding bij CLINT was zij werkzaam als advocaat bij HDK Advocaten en bij Baker & McKenzie op de sectie arbeidsrecht, waar zij zich met name heeft gespecialiseerd in pensioenrechtelijke vraagstukken.

+31 (0)6 483 84 482   /   hdk@clintlegal.com

Inge Slangen

Inge is advocaat (a.i.) bij CLINT. Zij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht en werd in 2000 beëdigd als advocaat. Inge heeft ruime ervaring op het gebied van individueel en collectief ontslagrecht alsmede op het gebied van flexibele arbeidsrelaties. Zij heeft de opleiding tot mediator gevolgd bij Dialogue

+31 (0)6 109 13 999   /   is@clintlegal.com

Coco de Munk

Coco is advocaat bij CLINT. Zij studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is afgestudeerd in de Master Bedrijfsrecht. Coco is advocaat sinds 2016. Voor haar indiensttreding bij Clint was zij werkzaam als advocaat bij Van Campen Liem op de praktijk fusies en overnames.

+31(0)6 153 84 410   /   cdm@clintlegal.com

Jasper Hoffstedde

Jasper werkt als paralegal bij CLINT. Hij studeerde HBO-Rechten aan de Haagse Hogeschool en is net gestart met de master Arbeids- en ondernemingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat Jasper bij CLINT startte werkte hij een aantal jaar bij een advocatenkantoor in Leiden. Naast werken en studeren is Jasper fanatiek roeier. Zo heeft hij onder andere meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen.

+31 (0)6 189 76 654   /   jh@clintlegal.com

Ewelina Chrabol

Ewelina Chrabol

Ewelina werkt als paralegal bij CLINT. Zij studeert zowel Nederlands Recht als Europese studies aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor studeerde zij af in Europees Recht in Polen and volgde zij een internationaal European business law programma aan de EBS University of Business and Law in Duitsland. Voordat zij bij CLINT in dienst trad werkte Ewelina bijna twee jaar bij twee advocatenkantoren in Amsterdam en Haarlem. Naast haar focus op arbeidsrecht heeft Ewelina een bijzondere interesse in corporate litigation.

pl@clintlegal.com

Jolanda Schalkwijk

Jolanda Schalkwijk

Jolanda is officemanager bij CLINT. Zij volgde haar opleiding bij Schoevers, een gerenommeerd particulier opleidingsinstituut voor officemanagement. Na het voltooien van haar opleiding was zij gedurende twaalf jaar werkzaam in verschillende posities bij KLM en Amsterdam Schiphol Airport. Aansluitend werkte zij als officemanager van een verzekeringsagent en bij een (carrière) coachings- en mediationbedrijf. Jolanda is onderdeel van het team sinds de oprichting van CLINT.

+31 (0)6 111 77 817   /   js@clintlegal.com