Werken bij CLINT

CLINT heeft ruimte voor talent!

CLINT staat voor topkwaliteit en echte samenwerking

In verband met de sterke groei van onze (internationale) praktijk hebben wij ruimte voor getalenteerde en gepassioneerde arbeidsrechtadvocaten ter versterking van ons team.

CLINT | Littler is het Nederlandse kantoor van Littler, het grootste boutique arbeidsrechtkantoor ter wereld met meer dan 1.600 advocaten in 26 landen. In onze sterk internationaal georiënteerde praktijk met aansprekende cliënten, houden wij ons exclusief bezig met het adviseren en begeleiden van ondernemingen, variërend van multinationals tot baanbrekende bedrijven van deze tijd. Onze praktijk omvat alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder M&A, medezeggenschap en employee benefits.

Wij zijn op zoek naar de beste en slimste advocaten met minimaal vijf jaar relevante werkervaring die hun stempel willen drukken op de (internationale) arbeidsrechtpraktijk.

Als jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan ons team, mail of bel dan met Eric van Dam (evd@clintlegal.com / +31 (0)6 101 72 222).

Denk jij inside the box – of werk je liever bij CLINT?

Een speeltuin voor uitblinkers

CLINT bouwt aan een bevlogen team dat met niets minder genoegen neemt dan topkwaliteit. We willen de besten zijn en het beste in jou naar boven halen. Daarom bieden we je veel kansen. Het is aan jou ze te grijpen. Werken bij CLINT betekent:

  • Transparante en open communicatie
  • Nadruk op ontwikkeling
  • Hard werken en plezier beleven
  • Een sterke teamgeest
Eric van Dam

Zie jij jezelf werken bij CLINT?

“Stuur ons een e-mail met je cv en een toelichting waarom je denkt dat je bij ons past. Bel gerust voor meer informatie of als je wil weten welke mogelijkheden er voor je zijn.”

Neem contact op met Eric van Dam via +31 (0)6 101 72 222 of evd@clintlegal.com.