De synergie van kennis en ervaring

Onze partners bieden rijke ervaring bij juridische topkantoren en in managementposities.

CLINT bestaat uit ervaren juridische specialisten die het speelveld van uw onderneming kennen.

Praktisch, betrouwbaar en betrokken: dat is het team van CLINT. Altijd op zoek naar de meest passende oplossingen voor complexe juridische uitdagingen. Ontmoet onze topadviseurs:

Dennis Veldhuizen

Dennis is founding partner van CLINT. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en werd in 1999 beëdigd als advocaat. Voordat Dennis zich in 2016 aansloot bij CLINT, was hij als partner verbonden aan het advocatenkantoor HDK en daarvoor Amsterdamse kantoor van Greenberg Traurig LLP. Daar gaf hij leiding aan de arbeidsrechtsectie.

+31 (0)6 261 12 757   /   dv@clintlegal.com

Wouter Engelsman

Wouter is founding partner van CLINT. Hij studeerde staats- en bestuursrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 1 januari 2005 werkzaam als advocaat. Hiervoor was Wouter partner bij HDK en was hij werkzaam bij HVG (EY), waar hij leiding gaf aan de Amsterdamse arbeidsrechtsectie. Wouter heeft meerdere bijdragen in arbeidsrechtelijke handboeken verzorgd, publiceert met regelmaat in vaktijdschriften en is een frequent spreker op congressen en seminars.

+31 (0)6 810 51 925   /   we@clintlegal.com

Eric van Dam

Eric is founding partner van CLINT. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht. Eric werd in 2003 beëdigd als advocaat en was werkzaam bij Greenberg Traurig LLP. Voordat hij CLINT opzette bekleedde hij diverse directiefuncties in de kledingindustrie. Als directielid en advocaat in dienstverband had hij een voortrekkersrol in de sterke internationale groei van modeketen Suitsupply. Daarnaast is Eric mediator.

+31 (0)6 101 72 222   /   evd@clintlegal.com

Stephan Swinkels

Stephan is international counsel bij CLINT. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden en is ruim twintig jaar werkzaam in het arbeidsrecht. Stephan adviseert over herstructureringen, beloningsvraagstukken, internationale mobiliteit van werknemers, social media policies en arbeidsomstandigheden. Hij heeft een bijzondere focus op internationaal recht, waaronder grensoverschrijdende kwesties en compliance vraagstukken, alsmede het ontwikkelen van internationale opleidingsprogramma’s.

+31 (0)6 523 25 531   /   sswinkels@littler.com

Sander Theunissen

Sander is counsel bij CLINT. Hij studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in 2009 afgestudeerd. Hij heeft ruim tien jaar ervaring in het oplossen van arbeidsrechtelijke en medezeggenschapsrechtelijke geschillen, zowel binnen als buiten rechte. Sander publiceert regelmatig, geeft lezingen en trainingen en is redacteur van het tijdschrift Rechtspraak Arbeidsrecht (RAR). In 2015 heeft hij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht van de Grotius Academie afgerond. Voor zijn indiensttreding bij CLINT was hij werkzaam als advocaat bij Lexence, HDK en BarentsKrans.

+31 (0)6 114 99 465   /   st@clintlegal.com

Petra Greuter

Petra is associate bij CLINT. Zij studeerde Rechten en Bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Leiden en is afgestudeerd in de Master Arbeidsrecht. Petra is advocaat sinds 2017. Voor haar indiensttreding bij CLINT was zij werkzaam als advocaat bij Lexence in de arbeidsrecht praktijkgroep. Petra adviseert en procedeert op het gebied van collectief en individueel ontslagrecht. Daarnaast is zij regelmatig betrokken bij vraagstukken met betrekking tot reorganisaties, medezeggenschap en sociale zekerheidsrecht.

+31(0)6 153 844 10   /   pg@clintlegal.com

Fleur van Lieshout

Fleur is associate bij CLINT. Zij is afgestudeerd in Nederlands recht aan Tilburg University in 2015. Voor haar indiensttreding bij CLINT is Fleur drie jaar werkzaam geweest bij Halsten Legal als legal counsel, waar zij betrokken is geweest bij diverse projecten en dossiers voor verschillende (internationale) cliënten. Daarnaast maakte zij onderdeel uit van de praktijkgroep arbeidsrecht en adviseerde vanuit die hoedanigheid tevens  over een breed scala aan arbeidsrechtelijke vraagstukken.

+31 (0)20 820 0330   /   fvl@clintlegal.com

Merel Keijzer

Merel is professional support lawyer bij CLINT. Zij studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en is afgestudeerd in de masters Privaatrecht en Onderneming & Recht. Gedurende haar studie deed Merel bij verschillende advocatenkantoren werkervaring op als student-stagiair en werkstudent. Naast haar werkzaamheden voor CLINT is Merel werkzaam als promovenda op de Universiteit Utrecht, waar zij onderzoek doet naar de verantwoordelijkheden van werkgevers en opdrachtgevers in verschillende vormen van arbeidsrelaties, waaronder de platformeconomie.

+31 (0)20 820 0330   /   mk@clintlegal.com

Jasper Hoffstedde

Jasper werkt als associate bij CLINT. Hij studeerde HBO-Rechten aan de Haagse Hogeschool en heeft de master Arbeids- en ondernemingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Voordat Jasper in 2017 bij CLINT als paralegal startte werkte hij een aantal jaar bij een advocatenkantoor in Leiden. Naast zijn studie heeft Jasper fanatiek geroeid. Zo heeft hij onder andere meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen.

+31 (0)6 280 24 654   /   jh@clintlegal.com

Eefje Kimmel

Eefje Kimmel

Eefje is officemanager bij CLINT. Zij volgde haar opleiding bij Team Academy HBO en aan het Johan Cruyff College, een gerenommeerd opleidingsinstituut voor topsporters die hun opleiding combineren met hun passie voor sport. Na het voltooien van haar opleiding was zij als office- en projectmanager voor verschillende bedrijven verantwoordelijk voor het eerste klantcontact, de dagelijkse organisatie en het organiseren van events. Eefje is onderdeel van het team sinds 2019.

+31 (0)6 280 24 653   /   ek@clintlegal.com

Benthe Ketelaers

Benthe Ketelaers

Benthe werkt als assistent officemanager bij CLINT. Zij studeert Rechten aan de Universiteit Utrecht en volgt de minor Forensische Criminologie aan de VU Amsterdam.

frontdesk@clintlegal.com

Sheryl van Dorst

Sheryl van Dorst

Sheryl werkt als assistent officemanager bij CLINT. Ze heeft Economie en Bedrijfskunde gestudeerd en doet momenteel een Master in Accountancy en Controle aan de Universiteit van Amsterdam.

frontdesk@clintlegal.com

Winni Florijn

Winni Florijn

Winni werkt als assistent officemanager bij CLINT. Ze studeert rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

frontdesk@clintlegal.com